Калабас гарбузовий із візерунком No2 — це класичний гарбузовий калабас із металевим кільцем.
Калабас вимагає попереджувальну підготовку й після кожного використання треба прочистити та добре висушити. Час від часу здійснюється процес випалювання за допомогою спеціального пристосування з металевим циліндриком на кінці.
Після тривалого зберігання гарбузовий калабас необхідно «оживити». Для цього він засинається на 1⁄2 сухому маті, заливається окропом і настоюється приблизно добу. Потім заварювання виливається. Калабас знову готовий до вживання. Ця процедура робиться для того, щоб пори гарбуза, з якої зроблена посудина, зачинилися й просочилися мате. Під час зберігання рекомендується засипати кілька грамів мате.
Середня місткість 250 мл.
Основні | |
---|---|
Об`єм | 250 мл |
Користувальницькі характеристики | |
Тип посуду | Калабас |
Матеріал | Гарбуз |
- Ціна: 340 ₴