Списи Кудін — це напій, який заварюють із висушеного листя падуба широколистного, що належить до роду Падуб, як і парагвайської мате. Падуб широколистий — це вічнозелена субтропічна рослина за кілька метрів. Для приготування кудину використовують листя падуба. Їх збирають у південних провінціях Китаю. Висушений кудин розділяють на кілька різновидів: скручений, спіральний, зв'язаний, листовий, пресований тощо.
Кудін має безліч цілющих властивостей. Він має сечогінну, жарознижувальну та бактерицидну дію. Він знижує артеріальний тиск, сприятливо впливає на серцево-судинну систему, покращує травлення і знижує рівень цукру в крові. Кудін є гарним антиоксидантом, захищає організм від появи ракових пухлин і впливу радіації. Кудін підвищує тонус, бадьорить і зупиняє кашель під час застуди. Кудін заварюють як звичайний чай. Заварювання заливають окропом. Звертати увагу на температуру води, якій буде заварений кудин, оскільки від цього залежить його смак. Під час заварювання окропом напій вийде дуже гірким, а якщо заварити його водою, що охолонула до 40-50 градусів, він вийде смачний із тонким ароматом.
.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Склад чаю | Моночай |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Вага | 100 г |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Подарункова упаковка | Ні |
Користувальницькі характеристики | |
Тип чаю | Гранула |
Форма випуску | Скручений |
- Ціна: 200 ₴