Чай Да Хун Пао — це китайський чай, який виробляють на північному заході провінції Фудзянь у горах Уї. За класом його відносять до улунів середньої ферментації або напівферментованим улунам. За кольором висушеного листа чай бурий із бордовим і зеленим відтінками, з насиченим і солодким присмаком. Під час наступних заварювань смак, колір і аромат чаю змінюються: спочатку насичений, з елементом терпкості, потім у ньому проявляються легші, фруктові відтінки. Колір чайного настою від темно-золотистого до насичено-бурштинового. Чай тонізує, бадьорить, зменшує сонливість, прояснює свідомість, робить розум зрозумілим, допомагає взяти себе в руки, зосередитися, поліпшує травлення й обмін речовин в організмі, робить око бешкетким погляд зрозумілий.бладає безліччю лікувальних властивостей і справедливо є одним із найбільш лікувальних чаїв у світі.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Склад чаю | Моночай |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Форма випуску | Розсипний |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Вага | 100 г |
Упаковка | Фольгований пакет |
Подарункова упаковка | Ні |
- Ціна: 310 ₴